Test: Eva solo salatslynge

Eva solos salatslynge får frem barnet i oss. Men virker den?

Gøy: Vi har testet Eva Solos nye salatslynge. Foto: Per  Ervland
Gøy: Vi har testet Eva Solos nye salatslynge. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Få ting er tristere enn å spise salat som bader i vann. Spesielt om en velger en majones- eller rømmebasert dressing. Men vann må til, for å vaske salaten, eventuelt friske opp salat som har blitt dvask etter et par dager for lenge i kjøleskapet.

Eva solos salatslynge er en langt enklere variant enn de trommelbaserte, og metoden er som den vi husker fra barneleker på stranden: Se jeg kan trylle! Jeg kan holde en bøtte full av vann opp ned, uten å bli våt. Alternativt Mr. Beans lunch-i-parken-salatslynge. Men vi velger å ikke tenke på den når vi skal lage mat.

Maken til vafler har du aldri sett: vi har testet Modds-jernet

Enkelt og greit

Selve slyngen er en enkel gummibøtte med nylontau og en rist i rustfritt stål. Dy kan bruke bøtten til å skylle salaten, om du ikke har en egen kum til dette, eller så kan du skylle salaten separat og legge oppi bøtten. Så er det bare å sørge for at det ikke er noen eller noe i veien, og slenge løs. Når du slynger samles vannet opp under stålristen, og etter noen runder, er den klar til å serveres. Så godt som dryppefri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer