TEST: Fujitsu-Siemens 30" LCD

Den 30-tommers store Myrica-modellen er Fujitsu-Siemens utfordrer i LCD-klassen. Duger den? Tja, ikke helt.

Publisert
Sist oppdatert

Myrica-serien kommer i tre størrelser; 17, 23 og 30-tommer. 30-tommeren som vi har testet gir deg en skjermflate på 77 cm, målt diagonalt fra øverste høyre til nederste venstre hjørne. I så måte er den altså stor nok for de fleste TV-stuer.

At Fujitsu-Siemens er gode på PC-produkter burde være en garanti for at også deres TVer holder høy standard. Problemet er dessverre at toppmodellen i Myrica-serien føles litt gammeldags.

Førsteinntrykk

Sammenlignet med utseendet på en tradisjonell billedrørs-TV er det ingen tvil om at Myrica-modellen kommer godt ut. Det er tross alt forskjell på en TV med 10 cm dybde, og en billedrørsmodell på nærmere 80 cm.

Likevel: Utviklingen på flatTV-fronten har vært formidabel det siste året, og det virker dessverre som om Myrica-modellen kommer ett år for sent. Sammenlignet med de nye modellene til konkurrentene virker den rett og slett gammeldags.

Glasselementet i den medfølgende TVfoten er riktignok en fin detalj, men klarer likevel ikke å skjule at utviklingen har løpt fra denne modellen. Vi noterer også at det ikke er mulig å rotere TVen fra side til side, noe som blir stadig vanligere på flatTVer i denne størrelsen og prisklassen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer