TEST: Grundig FineArts 30" LCD

Stort utvalg i 30-tommers klassen gjør at både pris og design må være på topp for å fange kundenes interesse. Lever Grundig FineArts opp til forventningene?

Publisert
Sist oppdatert

Etter vår oppfatning er dette den lekreste modellen vi har hatt på test. Om du fremdeles ser på Grundig som et litt traust og uspennende merke, er det altså på tide å endre oppfatning.

Som navnet FineArts indikerer, er dette en modell der utseendet er satt i fokus. Og stilen er gjennomført til det ypperste. Her får du blant annet glass- og speilramme rundt selve skjermen.

Lekkert å se på, men vanskelig å ta bilde av. Av de andre modellene vi har testet er det kun Sonys 30-tommer som har satt like stort fokus på designet i LCD-klassen.

Spørsmålet er imidlertid om utseendet er alt Grundig har å by på. Svaret på det er definitivt nei, men vi fant også noe rusk i maskineriet.

Montering og installering

I motsetning til Sony-modellen er alle tilkoplingene hos Grundig på undersiden av TVen. Det gjør det litt knotete å komme til, og er spesielt tungvint for deg som stadig vekk fester og fjerner kabler til digitalkamera, PC og andre inngangskilder.

TVen ble forøvrig levert med fastmontert bordfot og veggfeste. Vi gir også pluss til Grundig for at de har lagt med en PC-kabel. For som PC-monitor er denne TVen midt i blinken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer