TEST: Grundig Tharus 30" LCD

Tharus er navnet på den nye LCD-TVen fra Grundig. I tillegg til DVD og Xbox har vi koblet til PC for visning av Total Recall på WMV-HD. Duger den?

Publisert
Sist oppdatert

Ser du fortsatt på Grundig som et litt kjedelig merke, er det på tide å revurdere.

Med plasseringen av høyttaleren skiller nemlig Tharusen seg kraftig ut fra den gemene hop av billig-TVer. Utseendet er som alltid noe man enten liker, eller misliker. Forutsatt at du skal ha TVen plassert på et bord mener vi likevel at høyttalerens plassering er vellykket.

På denne modellen har også Grundig satt brukervennligheten i fokus, og vi får her se deres ”Easy Dialog”-system på en flatTV for første gang. Kort fortalt blir TVens funksjoner og fjernkontrollens knapper forklart på TVens skjermmenyer, noe som gjør TVen svært enkel å bruke selv for de med 10 tommeltotter.

Hvor stort er 30 tommer? 30-tommer gir deg en synsflate på cirka 76 cm, målt diagonalt fra øverste høyre - til nederste venstre hjørne, og tilsvarer omtrent en 32-tommers billedrørsTV. For mange er dette altså en fin TV-stue størrelse.

Som nevnt er høyttalerens plassering spesiell: I stedet for den tradisjonelle monteringen på siden eller rett under skjermen, har altså Grundig latt høyttalerne henge noen cm under skjermen. Dette er med på å gi TVen et spesielt utseende, og gir pluss i vår bok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer