TEST: Hitachi 42" plasma

I vår testserie av stueTVer er dette den første plasma-modellen vi setter klørne i. Men duger den? Vi koplet til DVD-spillere, PC, og digitalkamera.

Publisert
Sist oppdatert

Du tror kanskje ikke den er så stor når du ser den i butikken, men når du setter den opp i din egen stue er resultatet gitt: Lekker og gigantisk er stikkordene.

Det er ikke bare skjermstørrelsen og at den kun er 9 cm dyp som imponerer. Hitachi har også satt designet i fokus. Dette er en lekker TV.

Tre deler – utallige tilkoplingsmuligheter

I tillegg til selve plasma-skjermen med fot, følger det med to ekstra kartonger når du fyller tilhengeren med denne modellen. Den ene inneholder fronthøyttalerne, og den andre inneholder den separate media-boksen. Med andre ord den samme løsningen som du finner på Sonys LCD-TV.

Etter vår oppfatning er denne løsningen klart å foretrekke framfor å måtte gjøre alle tilkoplingene på baksiden av selve TV-skjermen. Her er det langt enklere å komme til når du skal koble av og på utstyr som PC eller digitalkamera, og i tillegg slipper du å irritere deg over alle kablene som går inn og ut av selve TVen.

Selve TV-foten fortjener også honnør. Før det første virker den stødig. Vi har sett ett par konkurrenter hvor føttene har virket litt vaklevorne. Det slipper du her. I tillegg er den vridbar slik at du kan snu skjermen i den posisjonen du måtte ønske. TVen kan selvsagt også henges på veggen, men det krever at du kjøper et eget veggstativ i tillegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer