TEST: Hitachi 42PD7200

Hitachis nye HD-klare lekkerbisken er lansert, og med det er kampen om plasmatronen i full gang.

Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha vært på pressekonferanse med Hitachi for en knapp måned siden, var det ikke fritt for at vi gledet oss til få denne modellen på testbenken. Og det første punktet kan vi gjøre enkelt, for når det gjelder utseende og design mener vi at Hitachi har gjort en god jobb.

Oser kvalitet

Etter å ha montert TVen i godstua konstaterer vi at det har skjedd mye siden vi testet forrige Hitachi modell. Designet er for eksempel mye friskere, og æren for dette tillegger vi den sorte og glinsende rammen som omkranser selve skjermen.

TVen leveres med både høyttalere og bordstativ, som du altså kan styre fra side til side ved å trykke på fjernkontrollen. Dette er faktisk en utrolig behagelig finesse når du først har vent deg til den, du kan forøvrig se videosnutt av dette her.

Som du vil se i bildespesialen er høyttalerne avtagbare, noe som er et pluss for mange hjemmekinofans som uansett kjører lyden gjennom surroundforsterkeren. Selv likte vi faktisk lydbildet fra høyttalerne, men syntes TVen var finere å se på uten høyttalerne montert. Dette blir selvsagt en smakssak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.