Airthings View Plus

TEST: Imponerer stort

En viktig nyhet fra Airthings gjør opplevelsen mye bedre.

AIRTHINGS WAVE VIEW PLUS: Det norske teknologieselskapet gjør det stort med sine luftkvalitetsmålere. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
AIRTHINGS WAVE VIEW PLUS: Det norske teknologieselskapet gjør det stort med sine luftkvalitetsmålere. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norske Airthings er i vinden om dagen med tegning av en millionavtale i Canada og med den forholdsvis ferske lanseringen av Airthings View Plus, som er selskapets mest avanserte forbrukerprodukt til nå.

Airthings View Plus er selskapets fjerde luftkvalitetsmåler for hjemmet, og er det første som faktisk har integrert skjerm, som kanskje er høydepunktet med produktet.

De fire modellene i selskapets er Wave Mini, Wave Rado, Wave Plus og Wave View Plus, og en prisklasse som varierer mellom 799 og 2999 kroner, er det et stort spenn i funksjonalitet.

Felles for samtlige er at de måler temperatur og luftfuktighet, mens Wave Mini er den eneste som ikke måler radonnivå og du får ikke måling av flyktige organiske forbindelser, som oftest forkortes VOC, med Wave Radon.

Faktisk er det kun den rimeligste, altså Wave Mini, som har muggrisiko-indikator – det har ikke engang nye View Plus.

Airthings forklarer at produktets sensorer bruker en algoritme, som er basert på temperatur og luftfuktighet, for å måle risikoen for muggdannelse. Og enn så lenge, er det kun Wave Mini som har dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer