Philips SpeedPro Max Aqua Plus XC8349

TEST: Jevnere enn noen gang

Philips har fortsatt en av de beste trådløse støvsugerne på markedet, men må passe seg for ikke å bli frakjørt av Dyson.

PHILIPS SPEEDPRO MAX AQUA: Dette er en av de beste trådløse støvsugerne vi har testa, men Philips må passe seg for ikke å bli passert av Dyson. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
PHILIPS SPEEDPRO MAX AQUA: Dette er en av de beste trådløse støvsugerne vi har testa, men Philips må passe seg for ikke å bli passert av Dyson. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Støvsugeren har fått en ny vår etter inntoget av robotstøvsugere samtidig som at de håndholdte, uten ledning, har kommet for fullt.

Produkter i begge disse kategoriene har økt stort i popularitet de seneste årene, mens den tradisjonelle støvsugeren har falt litt fra. Forståelig nok – når man har brukt en håndholdt og trådløs støvsuger, som er mye mer manøvrerbar enn den vanlige, er det vanskelig å gå tilbake til den gamle.

SpeedPro Max Aqua XC8349

Vi får ofte spørsmål om robotstøvsugere og om man bør kjøpe det, noe vi som regel er positive til – det finnes mange gode modeller – men vi legger også til at det er ofte er slik at du ikke klarer deg med bare robotstøvsugeren.

Den kan ikke ta sofaen, og har du lave møbler, kommer neppe robotstøvsugeren til. Derfor anbefaler vi ofte heller å kjøpe en trådløs modell, som i tillegg til å gjøre jobben innendørs, også er enkelt å ta med ut for å støvsuge bilen.

Tidligere i høst testa vi nye Dyson V15 – med flere spennende nyheter – og nå har vi hatt en runde med Philips SpeedPro Max Aqua Plus (XC8349), som er oppfølgeren til modellen vi testa tidlig i 2020.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.