TEST: JVC 26" LCD

Vi har hatt to 26-tommers LCD-skjermer på test. Først ut er JVCs modell, og utseendemessig ser den i hvert fall ut som en vinner. Med denne modellen skiller du deg nemlig klart ut fra den grå massen. Holder det helt inn?

Publisert
Sist oppdatert
TEST: JVC 26" LCD
[Ugjyldig objekt (NAV)]
TEST: JVC 26" LCD
TEST: JVC 26" LCD


Førsteinntrykket er positivt. Det er tydelig at JVC har lagt seg i selen for å lage en modell som er pen å se på. Den er riktignok ikke like stilren som Grundigs 30-tommer, men med sin sorte ramme ser den hakket lekrere ut enn Sonys konkurrent i 26-tommers klassen.

Men utseendet er ikke alt. En god flatskjerm-TV må også være enkel i bruk og ha bra bilde. Trykk på lenkene til høyre for å få med deg hele dommen.

Montering og installering

Tilkoplingene på denne JVC-modellen gjøres på baksiden av selve TVen. I utgangspunktet er vi ikke særlig glad i slike løsninger. Det gjør det nemlig knotete når du skal feste og fjerne inngangskilder som DVD-spillere og digitalkamera. Spesielt er dette tungvint når tilkoplingspunktene er på undersiden av selve TVen.

JVC har heldigvis plassert de fleste tilkoplingspunktene høyt oppe, både på høyre og venstre side. Dette gjør at blir rimelig enkelt å komme til. JVC får også pluss i margen for at du kan skjule kablene bak to store plastdeksler.

TVen er for øvrig utstyrt med norske menyer, og innstillingen av kanalene går også her smertefritt. Du velger først språk og land, og setter så TVen på automatisk installasjon. Dette var meget enkelt. JVC får også pluss for at det er enkelt å sortere kanalene i ønsket rekkefølge, og å navngi kanalene. Du kan legge inn navn på opp til seks siffer.

Normalt vil de fleste styre TVen med den medfølgende fjernkontrollen, men JVC har også utstyrt modellen med taster for de vanligste funksjonene på høyre side av kabinettet.

Trykk her for lese mer om bildekvaliteten

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer