TEST: JVC LT-46S90BU og Samsung LE40A656

To flat-TVer vi vet du vil ha.

Publisert
Sist oppdatert

Markedet flommer omtrent over av nye og svært spennende flat-TVer akkurat nå, og når kredittkortet ditt skriker etter å bli misbrukt er det jaggu ikke lett å bestemme seg.

For å gi deg en hjelpende hånd sammenligner vi derfor den nye toppmodellen til Samsung, LE40A656, og den nye superslim-modellen 46S90BU til JVC. (fås også i 42"-størrelse)

Spørsmålet vårt var enkelt: Hvilken ville vi kjøpt?

Design & førsteinntrykk

Både JVC og Samsung har jobbet hardt med designet, og etter vår oppfatning er dette to godbiter som vil live opp enhver TV-stue

Hva koster TVene? Spar 5.000 på å sjekke før du kjøper. Se pristesten her.

Det første du legger merke til er selvsagt hvor utrolig slank og elegant JVC-modellen er. På det tynneste er den nemlig bare 4 cm dyp, navnet Super Slim er altså ikke gitt uten grunn. Også rammen rundt TV-skjermen på JVC-TVen er svært smal – og det er bare å innrømme det: Vi liker det vi ser.

Men også Samsungs nye 6-serie skiller seg ut, og den helt nye røde dekorstripe i ramma er definitivt et friskt pust. Vi fryktet først at det skulle bli litt glorete, men fargenyansen er såpass diskrè at vi liker det. Det skal likevel bemerkes at meningene i redaksjonen har vært delte på dette punkt, men smaken er nå engang som baken - delt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer