TEST: LG 47LA740V

En av de peneste TV-ene vi har sett, men noe manglet i esken.

TV-en er pen, men er den god nok til prisen? Foto: Per Ervland
TV-en er pen, men er den god nok til prisen? Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LG er blant de aller beste på TV-design, og LA740V skuffer definitivt ikke når vi tar den ut av esken.

Dette er en svært slank og elegant kant-LED-TV, som har det lille ekstra. LGs nesten rammeløse design er en ting, men vi liker også at selve TV-kabinettet er i aluminium. I likhet med Samsung har LG også husket på baksiden av TV-en, som er i heldekket hvit, og meddalle inngangene vendt nedover slik at du kan henge TV-en så nær veggen som mulig. Både fint og praktisk, altså, og her har blant annet Sony noe å lære.

Den nye TV-foten ser også lekker ut, og har blant annet små hjul slik at du enkelt kan vri TV-en fra side til side på TV-bordet. Det liker vi. TV-foten er imidlertid best på avstand. Her er det nemlig spart inn penger, så den er i hardplast.Alle våre TV-tester finner du her

Hvor er den vanlige fjernkontrollen?

I dag er det stadig vanligere at TV-er leveres med to fjernkontroller: En standard fjernkontroll og en liten ekstrakontroll som har SmartTV-funksjonene som hovedområde. Dette gjelder både Samsung, Panasonic, og LGs 2012-modeller.

I år har imidlertid LG valgt en ny vri: I TV-esken ligger nemlig kun en stykk Magic Remote, som altså er en ren pek og klikk-kontroll med innebygget mus. Den vanlige fjernkontrollen følger altså ikke med, noe vi først trodde var en forglemmelse. Det er det altså ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer