TEST: LG 50PS3000 Full HD

Gigant-TV til 8.500 kroner. Her må det vel være noe som ikke stemmer?

Blu-ray er denne TV-ens paradegren. Her fra de første minuttene av Valkyrie. Foto: Per Ervland
Blu-ray er denne TV-ens paradegren. Her fra de første minuttene av Valkyrie. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En 50-tommers full HD-TV til 8.500 kroner? Det ville folk ledd av for to år siden, men nå er det altså en realitet. Vi lånte vår testmodell av MPX.no, men den er også til salgs hos flere andre konkurrenter. Og prisen? Ja den er latterlig lav, i hvert fall når vi vet at du måtte betale minimum 20.000 for en tilsvarende TV for bare to år siden.

Alle TV-testene på DinSide Bolig

Så hva får du?

Spesifikasjonene er gode, vi nevner blant annet 1080p/24, tre HDMI-innganger (to bak, en på siden), komponentinngang, 2 x scart (riktignok kun en RGB) og USB og VGA-inngang.

Designet er det heller ikke noe å si på. Sort pianolakk med sølvstripe nederst er noe både vi og LG vet går rett hjem i den norske folkesjela. Fjernkontrollen er i plast, men fungerer helt ok. Og bare så det er sagt: Vi har sett langt dyrere TV-er med kjedeligere design enn dette.

Men nok prat - det alle lurer på er selvsagt hvordan den fungerer i bruk.

Bunnpris på 42-tommer

Bildekvalitet Blu-ray

Vi starter like godt med TV-ens paradegren, som er høyoppløste bilder. For skal du rettferdiggjøre dette TV-kjøpet overfor kjæresten eller vennene dine, ja da er det Blu-ray som er tingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer