TEST: LG 55EA980W

Den råeste TV-en du kan kjøpe akkurat nå.

Møt fremtiden. Foto: Produktbilder / LG
Møt fremtiden. Foto: Produktbilder / LG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at vi har sett OLED-modeller på messer i flere år allerede, er det altså først nå vi pakker opp LGs buede OLED på kontoret. Forsinkelsene har altså vært mange, men nå er ventetiden endelig over.

Vel, helt over skal vi ikke si at den er.

For dette er tross alt en 55-tommers TV som i butikken vil koste deg et sted mellom 65 og 70.000 kroner. Det er en astronomisk sum vi ikke har sett siden flat-TV-enes inntog tidlig på 2000-tallet, og betyr at denne modellen bare blir med drømmen for de fleste av oss.

Men hva er det vi går glipp av?

Svaret er at du går glipp av MYE. OLED-teknologien kombinerer nemlig de beste egenskapene fra plasma- og LED-teknologien, og gir derfor et stort løft i bildekvaliteten. Sist, men ikke minst gjør OLED det mulig å lage skjermene både tynnere og i andre fasonger enn før. Her er det nemlig ingen bak- eller sidelys: Lyset skapes i hver piksel. Les mer om teknikken.

Wow, for et førsteinntrykk

At OLED kan gi tynne TVer vet de fleste, men det er ikke til å komme ifra at man blir litt satt ut når man konstaterer at den anorektiske skjermen ikke er mer enn 4 millimeter dyp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer