TEST: LG 65EG960V

Og med det er den største TV-revolusjonen på mange år i full gang.

TV-SENDINGER: Er inngangskilden av ok kvalitet, blir også det oppskalerte TV-bildet bra. Her Linn Skåber på NRK. Foto: ØYVIND PAULSEN
TV-SENDINGER: Er inngangskilden av ok kvalitet, blir også det oppskalerte TV-bildet bra. Her Linn Skåber på NRK. Foto: ØYVIND PAULSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens konkurrentene fortsatt tviholder på LED-TVer i ulike varianter, smiler LG fra øre til øre vel vitende om at de fortsatt er helt alene om å tilby Oled-TV i store størrelser. Men er den første store Oled-TVen med 4K-oppløsning virkelig så revolusjonerende?

Vel, det korte svaret er ja.

Men vi skal ta det fra begynnelsen.

Du har vel fått med deg klassikeren: Hvem vinner TV-krigen av Samsung og LG?

Nydelig

Siden nesten alle LED-modellene idag faller i kategorien «slanke og elegante», skal det litt til å imponere oss på dette punktet.

Men når du ser bildet til høyre, skjønner du sikkert hvorfor vi blir litt slått ut av hvor tynn denne 65-tommeren faktisk er når vi åpner esken.

Nå må vi presisere at LG har tatt en spansk en, for TV-en er ikke like tynn over alt: På nederste del av TV-kabinettet ligger nemlig TV-ens prossessor, høyttalerne og alle inngangene, og dybden øker med noen centimeter.

På dette punktet har altså LG valgt en annen innfallsvinkel enn Samsung, der alle tilkoblinger gjøres på en separat «One connect-boks».

En fordel med LGs løsning er i hvert fall at den ekstra dybden i bunnen gjør TV-chassiset litt mer stabilt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer