TEST: Logitech Harmony 1100

Superkontrollen som skal styre alt. Utenom kjæresten din…

TEST: Logitech Harmony 1100
Publisert
Sist oppdatert

Logitech har hatt stor suksess med sine programmerbare fjernkontroller, og spesielt Harmony One likte vi godt. Det er imidlertid Harmony 1100 som er toppmodellen fra selskapet og vi hadde derfor store forventninger.

Så hva får du?

Selve fjernkonttrolleren er en lekker sak med trykkfølsom skjerm på 3,5-tommer, og i tillegg følger det med en praktisk dokkingstasjon.

Totalt skal Harmony 1100 kunne erstatte hele 15 andre fjernkontroller og i Logitechs database ligger det allerede inne data for 225.000 komponenter fordelt på 5.000 merker. Eier du likevel produkter som ikke er registrert går det selvfølgelig også an å programmere fjernkontrollen manuelt.

Men hvordan virker den?

Det starter riktig så bra, for etter å ha installert programvaren på PC-en finner programvaren alle mine stuekomponenter (TV, receiver, DVD, HD-PVR, Blu-ray spiller og Xbox360) og overfører dem til fjernkontrollen.

Så langt så bra altså, men dessverre var vi ikke lenge i teknoparadiset.

Men så begynner maset

Etter litt knoting fungerer både receiver, DVD- og Blu-ray spilleren, samt HD-PVR en til Canal Digital og TV-en bra hver for seg. Legg merke til at standardinnstillingene på Harmonyen er at alle produkter som ikke er i bruk skal slås av. Og joda, i en verden hvor det er dyrt med strøm høres det sikkert ut som en kjempeide. I praksis er det imidlertid ikke like hendig, spesielt ikke når HD-PVR boksen bruker 2 minutter bare på å starte opp. Heldigvis er det en relativt enkel prosess å sørge for at enhetene alltid står på, men dette må altså gjøres manuelt via PC-en, og så overføres til PC-en.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer