TEST: Medion 42" plasma

FLAT-TV: Utallige e-poster levner ingen tvil. Dette er den mest ønskede TV-testen hittil. Ikke unaturlig egentlig, for med en pris på under 20.000 kroner, snakker vi om en ekte folkeplasma.

Publisert
Sist oppdatert

Skal du ha best mulig bilde for minst mulig penger er det fortsatt ingen tvil: Da er det de tradisjonelle billedrørs-TVene som duger. Det er likevel noe med de store flate TVene som frister; kombinasjonen av stor skjerm samtidig som du får bedre plass i stua er en ting – men høy siklefaktor fra venner og kjente skal heller ikke undervurderes.

Uansett: Det er fortsatt slik at du må betale godt for moroa dersom du drømmer om en stor flat-TV. Men heldigvis går prisnivået nå i riktig retning, og med en pris på under 20.000 kroner i flere nettbutikker er denne Medion-modellen blant de absolutt billigste modellene du får kjøpt.

Hva får du for 19.995?

For å holde prisen så lav som mulig har Medion selvsagt gjort noen knep, og det første du legger merke til er at modellen ikke har høyttalere.

Sidevangene der høyttalerne vanligvis skulle vært plassert er altså kun lettmetallfyll. Lyst lettmetall er for øvrig et gjennomgangstema hos Medion, dette er med andre ord ingen design-TV.

Likevel får du faktisk langt mer enn forventet: TVen har innebygget tuner, to scartkontakter, DVI-inngang og høyttalerutganger. Du får med både veggfeste og TV-fot. Dette er en fordel da dette ofte må kjøpes i tillegg oss en del konkurrenter. Vi mener forøvrig at den medfølgende TV-foten i glass løfter helhetsinntrykket av TVen. Selv om den verken er tilt- eller dreibar, er den nemlig pen å se på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer