TEST: Multimedie-TV fra Philips

Ikke bare er den flat og lekker, med innebygget trådløst nettverk kan denne LCD-TVen ta imot bilder, videoer og MP3-filer fra PCen din. Alternativt koble seg til nettet.

Publisert
Sist oppdatert

Dette er den tredje 23-tommeren vi tester fra Philips, og både utseendemessig og rent TV-messig er denne modellen omtrent identisk med 23PF9946.

Det er definitivt ingen ulempe, vi mener nemlig at den 23-tommeren er en riktig godbit.

23iF9946 = Streamium

Streamium er navnet på en egen produktserie fra Philips der målet er å integrere PCer og TVer. Streamium-serien inneholder flere ulike løsninger og vi har tidligere testet flere versjoner, blant annet medieboksen SL300i.

Utgangspunktet er enkelt: Med denne TV-modellen får du tilgang til multimediefiler. Og det gjelder både de som er lagret på din egen datamaskin, eller de filene som kan hentes fra Philips egne nettsider. Og det beste av alt er selvsagt at dette er mulig uten lange og skjemmende skjermkabler fra PCen til TVen.

Innebygget nettverk

For å kommunisere med ditt trådløse hjemmenettverk har TVen et innebygd 802.11g Wi-Fi kort. Og her trenger du ikke å bry deg om tastatur og mus. Når du skal høre på MP3-låter, eller vise årets feriebilder eller divX-filmer direkte på TVen, bruker du nemlig bare TVens fjernkontroll.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer