TEST: Nespresso Prodigio - kaffemaskinen du kan styre med en app

Verdens første i sitt slag, hevder produsenten - men har det noe for seg?

SMARTKAFFE: Med Nespressos nyeste kaffemaskin kan du brygge deg en kopp rett fra mobilen eller nettbrettet. Å lage kaffe blir aldri det samme igjen - eller? Foto: KIRSTI ØSTVANG
SMARTKAFFE: Med Nespressos nyeste kaffemaskin kan du brygge deg en kopp rett fra mobilen eller nettbrettet. Å lage kaffe blir aldri det samme igjen - eller? Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå vil noen sikkert si at vi bare har godt av å gå og skru på kaffemaskinen manuelt, men av og til hadde det vært deilig å slippe.

Nespressos nyeste kaffemaskin, Prodigio, er blant de første, om ikke den aller første, du kan styre med en app.

Tidligere har vi testet vannkokeren iKettle som kan styres med en app.

Slik fungerer det

Sett opp Prodigio hvor enn du måtte ønske. Vi har hatt den på kjøkkenet, men den passer sikkert fint på en kommode på soverommet om du har plass.

Fyll på vann, putt i en kaffekapsel, sett koppen klar og fyr opp mobilen eller nettbrettet (kun Android og iOS, Windows Phone er ikke støttet).

Så er det bare å brygge i vei, enten umiddelbart eller til et selvvalgt tidspunkt, for eksempel 07:30 neste morgen, samme tid alarmen din går av. Kaffemaskinen trenger ikke å være påslått for å fungere - så lenge du har plugget støpselet i kontakten, skal den kunne starte opp av seg selv.

Eller hva med å bruke kaffemaskinen som vekkerklokke i stedet? Det er vel ingenting deiligere å våkne opp til duften av ferskbrygget kaffe ...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer