TEST: Netatmo værstasjon

Midt i blinken for værnerdene.

DITT EGET VÆR PÅ NETT: Netatmo-værstasjonen består av to deler: Én måler du plasserer ute, og én sender og mottager for nett.  Foto: NETATMO
DITT EGET VÆR PÅ NETT: Netatmo-værstasjonen består av to deler: Én måler du plasserer ute, og én sender og mottager for nett. Foto: NETATMO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lite opptar nordmenn mer enn været, spesielt de av oss som bord nord og vest i landet. Og viktigere blir det, nå som ekstremvær setter inn stadig oftere.

VÆRSTASJONER I SKUDDET: Bli din egen meteorolog

Og det er jo ikke sikkert at Yr, Storm eller andre profesjonelle værmeldere treffer stedet der du bor med hundre prosents nøyaktighet.

I en by som Oslo kan det for eksempel være temperaturvariasjoner på flere grader, alt etter hvor høyt huset du bor i ligger. Til og med i en boligblokk kan det være forskjell fra bakkenivå til øverste etasje.

Morsomt med tekno-vær

Dessuten er det morsomt å sjekke været slik det faktisk er utenfor døra. Vel å merke uten å gå ut i tøfler i slåbrok for å sjekke før du står opp for å få vite om du skal ta på deg stillongs eller ikke.

Behagelig er det også å kunne sjekke været via mobiltelefonen på sengekanten. Og da snakker vi som sagt om været akkurat der du er, ikke om en eller annen målestasjon på Blindern eller Flesland.

Det finnes etterhvert mange slike private værstasjoner på markedet. Mange av dem er svært rimelige, og gjør ikke annet enn det et gammeldags kvikksølvtermometer i sin tid gjorde: Måler temperaturen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer