TEST: Ny Philips 23" LCD med radio

Er dette den perfekte TV, radio og PC-skjerm for deg som bor trangt? Philips gir deg nemlig alt i denne flate TVen. Det hele er krydret med et design som vekker må-ha-følelsen.

Publisert
Sist oppdatert

Dette er den andre 23-tommeren i LCD-klassen vi har testet fra Philips. Og som tilfellet var med forgjengeren er også denne modellen utstyrt med mange praktiske finesser. Her får du nemlig TV, radio, og PC-monitor i ett.

Sammenlignet med forgjengeren er det spesielt designet på TVen som imponerer.

Apple-kloning?

Sett forfra er ikke designet særlig oppsiktsvekkende, men de avrundede kantene gjør at den skiller seg ut fra den gemene hop. Vi noterer også at den medfølgende TV-foten nå er rund, og dermed ikke krever et så bredt TV-bord som den gamle modellen. TV-foten kan forøvrig tiltes framover og bakover, og vris fra side til side.

Det er sett bakfra og fra siden at denne Philips-modellen framtrer som en skikkelig lekkerbisken. Her finnes nemlig ingen billige grå eller svarte plastdeksler, her er det i stedet brukt noe som minner om høyglanset hvit plast. Resultatet er etter vår oppfatning meget vellykket.

Minst like spesiell er fjernkontrollen. Av alle våre test-modeller er dette den desidert tynneste og peneste kontrollen vi har vært borti. Dette gir klare plusspoeng i vår bok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer