Test: Nye SodaStream

«I`m back!» Det er den klare meldingen du møtes med når du går inn på Sodastreams nettside. Den nye brusmaskinen har fått en langt friskere design enn -80-tallsutgaven. Men hva med smaken? Vi har testet.

Publisert
Sist oppdatert

I vår nye populære artikkelserie om de glemte heltene var brusmaskinen SodaStream fra 1980-tallet førstemann ut. Det er derfor ikke mer enn naturlig at vi følger opp med en test av den nye maskinen og de nye smakene, som nå lanseres i Norge.

Soda-Club

- Selskapet Soda-Club ble startet i 1991 og har siden den gang blitt verdens største hjemme-drikkekonsept fordelt over flere land. Bare i løpet av de siste 5 årene har vi for eksempel solgt nesten 5 millioner maskiner bare i Tyskland, sier Stein Falk-Larssen fra SodaStream.no til DinSide.no.

- Grunnen er enkel: Vi mener at den nye SodaStreamen er meget enkel i bruk, den ser langt bedre ut enn tidligere, er miljøvennlig, og ikke minst: Den er meget praktisk.

- Skal du for eksempel på hyttetur, slipper du mye bæring, fortsetter Stein Falk-Larssen. Tar du med deg selve maskinen og en halvliter med smaksessens får du hele 12 liter med drikke.

- Vil du heller drikke vann med kullsyre, kan det nesten ikke bli enklere. Fyll opp med vann fra springen, tilsett kullsyre, og du er klar. Dette er også det desidert billigste alternativet, sier Falk-Larssen. Med SodaStream koster kullsyreholdig bordvann cirka 2 kroner literen, det er nesten en uslåelig pris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer