Roborock Dyad

TEST: Overrasker noe veldig!

Det er nesten så vi vil kalle den en ulv i fåreskinn.

ROBOROCK DYAD: Ikke la deg lure av designen, Roborock Dyad er faktisk en imponerende god støvsuger. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
ROBOROCK DYAD: Ikke la deg lure av designen, Roborock Dyad er faktisk en imponerende god støvsuger. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Både trådløse støvsugere og robotstøvsugere har blitt populære her til lands de senere årene, ettersom mange opplever at de er et steg opp fra de tradisjonelle støvsugerne.

Blant de trådløse støsvugerne er det Dyson og Philips som har gjort det best i våre tester, men flere produsenter har gitt dem en real utfordring. Blant dem finner vi Roborock, som kinesiske Xiaomi står bak. Roborock H7 imponerte stort i duell mot Dyson V15 og Philips SpeedPro Max Aqua, og det viser at Xiaomi er inne på et spennende spor i dette markedet.

Nykommeren Roborock Dyad er også en trådløs støvsuger, som gjør sitt for å skille seg ut i et stadig økende marked, og det lykkes Xiaomi overraskende godt med.

Roborock Dyad

Ved første øyekast minner Roborock Dyad om de gamle amerikanske støyvsugerne der selve basen og motoren sitter helt nederst ved gulvmunnstykket, mens skaftet er plassert øverst.

Den ser med andre ord stor og tung ut, noe den for så vidt også er. Vekten er på 5 kilo uten vann, som er mye høyere enn andre trådløse støvsugere, men Dyad er på ingen måte tung å manøvrere. Mer om det under.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.