TEST: Panasonic 65AX900

Den er dyr og har en TV-fot som kan ødelegge ryggen din. Bortsett fra det, er det bare å sette på popcornet og nyte.

BILDEKVALITET: Glimrende detaljnivå, god skarphet og dybde, samt sortnivå. Her det meste på plass.  Foto: ØYVIND PAULSEN
BILDEKVALITET: Glimrende detaljnivå, god skarphet og dybde, samt sortnivå. Her det meste på plass. Foto: ØYVIND PAULSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ble du skuffet da Panasonic sluttet med plasma har vi gode nyheter. AX900 skal nemlig være den første LED-modellen som har bedre sortnivå enn plasmagiganten ZT60. Vi er i hvert fall dønn imponert.

AX900 er årets desiderte toppmodell fra Panasonic, har naturligvis 4K-oppløsning på plass, og kommer i både 55- og 65-tommers størrelse. Som du ser av modellnavnet øverst var det 65-tommeren vi testet, og det er bare å innrømme det:

Det er noen TV-er det er morsommere å teste enn andre.

Design og førsteinntrykk

På en toppmodell forventer vi høy materialkvalitet, og Panasonic skuffer ikke. Dette er rett og slett hel ved.

Vi kan imidlertid legge til at dette ikke er en TV du monterer alene: Den leveres nemlig med et blylodd av en TV-fot, som er så tung at den vil få landets kiropraktorer til å gni seg i hendene …


Når TV-en først står på plass, sørger dog foten for at TV-en står fjellstøtt. Merk deg at TV-foten er vinklet slik at panelet tilter en smule bakover. Det gjør at TV-en vil passe best på et TV-bord som ikke er for høyt, med mindre du heller vil kjøpe et solid veggfeste og henge den på veggen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer