TEST: Panasonic PX80E

Så billig at du nesten kan kjøpe to.

Publisert
Sist oppdatert

Da vi testet forgjengeren PV70E i fjor konkluderte vi med at den var et kupp til prisen som da var på 11.000 kroner. Nå har etterfølgeren vært i butikken en stund allerede, og mens vi skriver dette ser vi at den nå fås helt nede i 7.750 kroner om du shopper litt rundt. Det er rett og slett grisebillig.

Men hva får du egentlig?

Klassisk utseende

Panasonic PX80 er nesten helt lik fjorårsmodellen, som altså betyr den sedvanlige sorte pianolakken du finner på hoveddelen av dagens TV-modeller. Skjermens fysiske oppløsning er fortsatt på 1024/768, og panelet heter nå G11 mens bildeprosessoren heter V-real 3. Kanskje viktigere for spesifikasjonsnerdene er det faktum at PX80 nå også har støtte for 1080p/24hz visning fra Blu-ray filmene dine.

PX80 har også fått en ekstra HDMI-inngang, men merk deg at også den er på baksiden av panelet.

Bildekvalitet

I vanlig Panasonic-stil er innstillingsmulighetene begrenset, her får du det du trenger (sjekk bildespesial til venstre for eksempler), men heller ikke noe særlig mer. Vi kan derfor gjenta det vi skrev på fjorårsmodellen her:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer