TEST: Panasonic TX-P50ST60

Vi likte forgjengeren svært godt, derfor er det godt å se at ST60 er enda bedre.

Panasonic SmartTV-funksjon har blitt klart bedre siden i fjor. Her ser du filmleie-via SF Anytime Foto: Per Ervland
Panasonic SmartTV-funksjon har blitt klart bedre siden i fjor. Her ser du filmleie-via SF Anytime Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ST60 nyter godt av Panasonics designløft de siste årene, og skiller seg ikke nevneverdig fra konkurrentene i markedet. Panasonic sverger også her til en liten metallramme på ytterkanten av kabinettet, noe vi kjenner igjen fra LED-modellen DT60 og storebroren i plasmaklassen VT60 (test på vei).

Selv om TV-en ikke er like anorektisk slank som de tynneste LED-modellene, er det tydelig at den har blitt tynnere enn forgjengeren ST 50. Foten er forøvrig helt klassisk, og kan dreies fra side til side.

Det er ingen hemmelighet at vi syntes forgjengeren var et av fjorårets beste TV-kjøp, og sammenlignet med den er det par ting å merke seg:

ST60 har nemlig fått innebygget wifi, så nå slipper du å kjøpe wifi-dongel for å gjøre TV-en trådløs. Vi noterer også at alle inngangene på TV-en peker nedover eller ut på siden, noe som gjør TV-en enklere å få helt inntil veggen ved veggmontering. Som vi tidligere har vært innom har også Panasonic tatt et syvmilssteg framover når det gjelder smart-TV-funksjoner. Også det nyter du godt av her, selv om ST60 naturlig nok ikke har alle funksjonene du finner på toppmodellene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer