TEST: Panasonic TX-P50VT20

Panasonics første 3D-TV er rett og slett imponerende, selv om ikke alt er gull.

TV-en liker vi veldig godt, men hva er det med de brillene? Foto: Pressebilder Panasonic
TV-en liker vi veldig godt, men hva er det med de brillene? Foto: Pressebilder Panasonic Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Pioneer sluttet med TV-produksjonen er Panasonic merket de ivrigste plasma-elskerne har satt sin lit til. Og det er på mange måter lett å forstå hvorfor: For til tross for at mange konkurrenter er langt flinkere på designbiten, så er det få som matcher Panasonic på bildekvalitet. Spenningen var derfor til å ta og føle på når den nye 3D-TV modellen kom oss i hende.

Førsteinntrykk

TV-en ser sort ut på avstand, men ser du nøye etter legger du merke at den har fått en diskret bruntone. Bortsett fra det, er det imidlertid lite som viser at dette er en av Panasonics beste modeller.

Her får du rett og slett et klassisk Panasonic-design, og på mange måter ser du ut som om tiden har stått stille. Plassert ved siden av Samsungs rålekre 3D-TV ser den rett og slett gammel ut, og det er ikke til å komme i fra at vi her ønsker oss mer.

Så hva får du?

Dette er altså en 3D-klar TV med full HD-oppløsning, og det er naturlig nok denne funksjonen vi har hovedfokus på i denne runden. Vi gir også pluss for at Panasonic legger med to stykk 3D-briller i esken (mer om disse lenger ned...).Men 3D er selvsagt ikke alt, og vi begynner derfor med en rask oppsummering av de andre finessene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer