TEST: Philips 30" LCD

Philips nye LCD-TV er andremann ut i vår nye testserie av flatskjerm-TVer. Prisen er levelig, men hvordan er TVen i bruk? Bli med på test.

TEST: Philips 30" LCD
Publisert
Sist oppdatert

Vi var spent på Philips alternativ i 30-tommers klassen. Det er ikke unaturlig, denne modellen har allerede blitt kåret til årets europeiske LCD-flatskjerm-TV av EISA-juryen.

I tillegg har Philips gitt TVen en grei pris. Den veiledende prisen er 32.995, men vi har sett den i butikken til 29.995 kroner. Målt opp mot konkurrentene i samme klasse er ikke det noe å klage over.

Førsteinntrykket

Førsteinntrykket er positivt. TVen er slank og lekker å se på, og skjermen virker krystallklar. Her kan du trygt være forberedt på høy siklefaktor hos besøkende.

Den største forskjellen i forhold til Sonys 30-tommer er at Philips-TVen ikke har en separat medie-boks. Her må altså alle tilkoplingene gjøres på baksiden av TVen.

Montering og installering

En av ulempene ved å ha tilkoplingene på baksiden, er at det blir vanskelig å se hvor du skal putte kablene. I praksis vil det si at du ofte må finne fram instruksjonsboka når du for eksempel skal koble til digitalkameraet ditt. For deg som kobler mye utstyr av og på TVen vil dette være irriterende.

Vi fant det enklest å snu hele TVen og vippe den framover hver gang vi skulle rote med kablene på baksiden. Dette er tungvint, og i så måte er Sonys løsning langt mer praktisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer