Test: Philips 32PFL9604H - Nett TV

Rett og slett en veldig god TV som er proppet med finesser og i videoen ser du hvordan det virker.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Philips har fått mye skryt fra oss i det siste, og det er ikke ufortjent – de er nemlig på hugget med mange nye og spennende TV-er, noe denne LCD TV-en er et godt eksempel på.

Hva får du?

På utsiden er ikke 9604 spesielt revolusjonerende, og er ikke på langt nær så linjelekker som Samsungs superslanke LED TV-er.

Men ikke la det stoppe deg, for dette er en godbit. Fjernkontrollen er et eksempel, den er både tung og solid og har ikke minst noen knapper du ikke har sett tidligere.

TV-en er nemlig proppet med finesser som Nett TV, et helt nytt menysystem, ambilight-funksjon (LED-pærer på TV-ens baksider som lyser opp veggen bak TV-en i takt med hva som vises på skjermen) og omtrent alt det Philips klarer å hoste opp når det gjelder bildeforbedringsfunksjoner. Vi noterer også at TV-en er meget godt utstyrt med innganger: 5 HDMI, 1 komponent, 2X scart, 1 VGA, USB, nettverksinngang og trådløst nett, med mer.

Som du sikkert har skjønt er dette ingen budsjettmodell, og prisen ligger i dag på rundt 10.000 kroner. Trøsten får være at du her får hva du betaler for, for dette er gode greier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer