TEST: Philips 37" plasma

TV-TEST: Vi har hatt to 37-tommere på test. Først ut er Philips plasma-modell. Utallige finesser og en grei pris, gjør denne modellen høyaktuell for deg som drømmer om en stor flatskjerm

Publisert
Sist oppdatert

Vi synes 37-tommers klassen er spennende. Filmopplevelsen blir større enn på de mer vanlige 30-tommerne, og bor du i en vanlig leilighet er vår oppfatning at skjermen er mer enn stor nok. Vi var derfor spent på om de to test-TV'ene i denne klassen ville leve opp til forventningene.

Utseende

Utseendemessig er ikke Philips blant de mest spennende på markedet, og vi kjenner umiddelbart igjen designet på skjermen fra lillebrødrene på henholdvis 30- og 23-tommer. I motsetning til disse to er imidlertid 37-tommeren utstyrt med en separat medieboks, og fronten på denne er faktisk ganske så lekker og stilren.

Som vanlig gir medieboks pluss i vår bok. Først og fremst fordi det gjør det lettere å koble utstyr til og fra TV'en, og i tillegg fordi medieboksen og alle tilleggskildene dermed kan plasseres et stykke unna skjermen om du ønsker det.

Ønsker du å kvitte deg med kabelrotet rundt selve TV'en, er dette et viktig poeng. Og vi noterer også i margen at bildekablene fra medieboksen til skjermen er de lengste vi har sett noengang.

Installering og montering

Test-TV'en ble levert uten bruksanvisning, men grunnet de selvforklarende on-screen menyene gikk installasjonen smertefritt. TV'ens menyer er forøvrig på norsk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer