TEST: Philips 55PFS7509

7509-modellen selges kun av Elkjøp og Lefdal. Og med i esken ligger det en trådløs subwoofer.

TRE-SIDIG AMBILIGHT GIR FIN EFFEKT: Naturprogram fra NRK i all sin prakt. Foto: PER ERVLAND
TRE-SIDIG AMBILIGHT GIR FIN EFFEKT: Naturprogram fra NRK i all sin prakt. Foto: PER ERVLAND Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du kjøpe ny TV til fotball-VM er det bare å glede seg: Nå får du nemlig TV-er med god bildekvalitet, selv uten å blakke deg helt. Spørsmålet er selvsagt om denne modellen fra Philips er en av dem, og det korte svaret er ja.

Som allerede nevnt er dette en spesialmodell som kun selges av Elkjøp og Lefdal, og det er en trend vi ser mer og mer av.

Enkelte aktører er rett og slett så store at de enten kan kjøpe alle produktene av en bestemt TV-serie, eller at de kan bestille en modell direkte fra produsenten som har noe ekstra som gjør at du ikke finner det samme produktet hos en konkurrent.

Og det er altså det siste alternativet som gjelder her. Denne modellen leveres nemlig med en trådløs subwoofer i esken, noe som ganske enkelt betyr at TV-lyden får en bedre dybde. For deg som uansett ikke er interessert i å koble TV-en til et surroundanlegg kan altså det være verdt å merke seg.

Hva får du?

TV-en kommer i 42-, 47-, 55- og 65-tommers størrelse, og det er altså 55-tommeren til 14.995 kroner vi har testet. (42-tommeren koster 7.995, mens 47-tommeren ligger på 9.995. Modellnavnet på 65-tommeren blir riktignok 7559 på grunn av en annen fot, og prisen her blir 19.995.)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer