TEST: Philips 65PUS9809

Det beste sortnivået du får per dags dato. Men utrolig nok trenger den fortsatt en solid oppdatering for å bli et ordentlig godt kjøp.

GLIMRENDE: Både skarphet og sortnivå er av ypperste klasse. Foto: ØYVIND PAULSEN
GLIMRENDE: Både skarphet og sortnivå er av ypperste klasse. Foto: ØYVIND PAULSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I og med at toppseriene til Philips har vunnet flere av våre TV-tester de siste årene, var det lett å forstå hvorfor vi gledet oss til denne testen. Dessverre gikk det ikke helt etter planen.

Det startet med at vårt første testeksemplar var defekt, og siden det tok lang tid før en ny modell ankom, rakk forventningene å bygge seg kraftig opp. For ut fra spesifikasjonene er det lite å klage over.

En strålende pakke - på papiret

På innsiden får du den raskeste og kraftigste bildebehandlingen Philips klarer å tilby, selvsagt kombinert med de siste måneders store snakkis: Den forgjettede 4K-oppløsningen.

Vi liker også at Philips bruker et ekte bakgrunnsbelyst LED-panel.

Det gir nemlig mindre lysgjennomtrenging, og ikke minst langt bedre kontroll over sortnivået enn konkurrentenes alternativer med kant-LED-belysning. (Mer om dette lenger ned.)

Som forventet får du også Philips unike Ambilight-funksjon, som kort fortalt lyser opp veggen bak TV-en i takt med innholdet som vises på skjermen. På denne modellen er faktisk Ambilighten firesidig, men siden undersiden kan dimmes ned, trenger du ikke å bekymre deg over å plassere TV-en på et bord med en senterhøyttaler foran.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer