TEST: Philips 8809 - Android-TV

Når du kombinerer bildekvaliteten til Philips med en smart-TV basert på Android, bør du ha en vinner. Men er det en ren innertier? Vel, ikke helt.

KAPABEL: I 4K-oppløsning skviser denne Philipsen ut et ekstremt detaljnivå. Men så er spørsmålet: Hvordan få sett 4K? Foto: PER ERVLAND/DINSIDE.NO
KAPABEL: I 4K-oppløsning skviser denne Philipsen ut et ekstremt detaljnivå. Men så er spørsmålet: Hvordan få sett 4K? Foto: PER ERVLAND/DINSIDE.NO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke uten grunn at vi har gledet oss til å kaste oss over Philips 55PUS8809. For ikke bare har de dyttet på med 4K-oppløsning og alt de kan by på av bildebehandling.

De har også dyttet inn et fullt Android-basert operativsystem.

Det er et smart triks for et TV-merke som i årevis har ligget bak de beste på smart-TV-biten.

Men har de lykkes? Tja, både og. På sitt beste er nemlig 8809 noe av det beste vi har sett og opplevd i TV-stua, mens den på andre områder snubler litt på oppløpet.

Å ta for oss alt denne TV-en byr på er nesten umulig, så vi har derfor valgt å dele denne TV-testen to hoveddeler. Første trinn går gjennom det som fortsatt er viktigst for oss – bildekvalitet, mens vi i trinn to tar for oss smartTV-løsningene Android-mulighetene gir. Vi kommer også inn på brukervennligheten underveis.

Her er det bare å holde seg fast altså.

Alle TV-testene får du her!

Dette bør du vite om TV-en og og bildekvaliteten

Toppmodellene til Philips leverer jevnt over høy bildekvalitet, og modellkoden 8809 indikerer at dette er den nest beste TV-en i årets sortiment.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer