TEST: Philips DVDR-77

TEST: Er du lei av din gamle VHS-spiller er det på tide å gå over til DVD-opptak i stua. Men hvilken skal du velge? Vi har testet toppmodellen DVDR-77 fra Philips.

Publisert
Sist oppdatert

DVDR-77 gir et godt førsteinntrykk når den pakkes opp av esken. Det setter vi pris på. Epoken der man så på Philips som et solid, men noe kjedelig merke bør nå være over, utseendemessig er nemlig DVDR-77 fullt på høyde med konkurrentene.

Nesten idiotsikker

I god gammel Philips-ånd er også denne dvd-brenneren brukervennlig. Det er norsk språk i menyene, og selvsagt også i bruksanvisningen. Det fulgte for øvrig med scart-kabel til videosignalene. Dermed er det bare kople til strøm, antenneledninger, samt lydkabel, og du er i gang. Dette klarer til og med svigermor.

Det automatiske kanalsøket var også enkelt, og gikk på rundt fem minutter. Vi har imidlertid sett enklere måter å navngi kanalene på, men sorteringen i ønsket rekkefølge gikk uansett smertefritt.

Avspilling

Vi har testet spilleren på tre TVer, og kjørt DVD-filmer både via scartkabelen og komponentutgangene. Og både på de to LCD-TVer på 26 og 30-tommer, og på Pioneers 50-tommers plasma-TV var resultatet godt. Vi går derfor rett over til det viktigste: Hvordan er DVDR-77 på opptak?

Format & førsteinntrykk

I motsetning til JVC modell som takler både DVD minus og DVDRam, er Philipsen låst til DVD pluss R og DVD pluss RW. Pass derfor på at du får med deg riktige plater på hjem fra butikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer