TEST: Philips Elevation 60PFL8708S

Flott design, spennende nye finesser og et gnistrende bilde. Dette kan fort bli TV-en som får kjæresten din å akseptere en 60-tommer i stua.

Foto: Øyvind Paulsen
Foto: Øyvind Paulsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært mye snakk om TV-er med 4K-oppløsning i år, og vi skal ikke legge skjul på at også vi synes det er spennende. Per dags dato kommer vi imidlertid ikke utenom to store minus med 4K. En ting er at prisene på førstegenerasjons modellene er skyhøye (fra 40.000 kroner) og kanskje viktigst: det er fortsatt minimalt med 4K-innhold å få tak i.

Med mindre du er av typen som må ha den aller siste teknologien først, kan det derfor være lurt å vente litt til, og det er altså her Philips Elevation kommer inn.

Den representerer noe av det beste du kan kjøpe med vanlig HD-oppløsning akkurat nå.

Elevation kommer kun i 60-tommers størrelse, og er på vei ut til butikkene nå til en pris av 23.000 kroner. Selv om prisen helt sikkert vil gå noe ned når tilgjengeligheten øker, kommer vi ikke utenom at det er en ganske stiv pris i dagens marked. Evolution er altså en TV som konkurrerer med de andre selskapenes toppmodeller, og da øker naturlig nok kravene vi stiller.

Førsteinntrykk

Philips er kjent for god bildekvalitet, men har hengt litt bak konkurrentene når det gjelder design og SmartTV-løsninger. Dette har endret seg i år, noe de først viste med designmodellen 8908S, og nå med Elevation.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer