TEST: Philips HDRW720 - 80GB

Med en harddisk på 80 GB, DVD-brenner og komponentutgang ser det unektelig bra ut på papiret. Dessverre har Philips slurvet i sin egen paradegren: De har gjort spilleren unødig tungvint i bruk.

Publisert
Sist oppdatert

Den gamle videomaskinen er egentlig et dødt produkt, det er de færreste som vil kjøpe en ny modell når den gamle traveren i stua trekker sitt siste åndedrag. Grunnen er selvsagt at DVD-opptakerne endelig har begynt å komme ned i anstendige priser.

Vi har nå testet flere DVD-opptakere: JVC DR-M1, DVDR77 fra Philips og Tangent er rene DVD-opptakere, mens Pioneer DVR-520H - i likhet med denne Philipsen er utstyrt med harddisk. Det faller derfor naturlig å sammenligne disse to, som på papiret er omtrent like.

Hva skal du velge?

Vi anbefaler at du velger en DVD-brenner som har harddisk, og grunnen er enkel: Du slipper å ha en ledig DVD-plate tilgjengelig i spilleren til enhver tid, stort sett er det alltid plass på disken – og du kan ta opp uten å lete etter ledige plater. Du har plass til langt flere opptak i god kvalitet. Brenner du direkte på en DVD-plate, vil du normalt ikke ha plass til mer enn en times opptak i beste kvalitet. Med en harddisk har du også plass til de virkelig lange spillefilmene i prima kvalitet.

Førsteinntrykk

Det første som slår oss når vi pakker opp spilleren, er at den gir et solid inntrykk. Den er riktignok ikke like slank som konkurrenten DVR-520H fra Pioneer, men gjør seg uansett godt sammen med resten av husets hjemmekinokomponenter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer