TEST: Pioneer 43" plasma

Utseendemessig følger Pioneers nye plasmaserie stilen fra forrige generasjon. Og hvorfor ikke? Den glinsende sorte rammen rundt selve skjermen er fortsatt et vakkert blikkfang. Men hva med bildet?

Publisert
Sist oppdatert

Siden vi testet Pioneers 50-tommer i mars 2004 har den vært vår favoritt i plasmaklassen. Vi var derfor spent på hva som var forbedret på den nye generasjonen, her representert ved 43-tommeren.

Men hva er egentlig nytt?De nye skjermene er hakket lettere, og en halv centimeter smalere enn fjorårs-modellene Du kan nå velge mellom 75 hz og 100 hz, for dermed å få best bilde uavhengig av om du ser på videobaserte eller TV-baserte kilderAntallet gråtoner har økt fra 1024 til 1920, så til sammen har du nå over syv milliarder farger tilgjengelig. Nytt filter skal i tillegg gi mørkere skjerm og mindre uønskede refleksjoner mellom lagene.

Førsteinntrykk

Vi synes Pioneer-plasmaene er lekre, og den sorte rammen rundt selve displayet gir et sobert inntrykk. Som på forrige generasjon sverger Pioneer fremdeles til en separat medieboks der alle tilkoplingene gjøres. Det betyr riktignok en ekstra boks i stua, men gjør det også langt enklere å koble eksternt utstyr til og fra, og i tillegg slipper du kabelrot under selve skjermen. Denne TVen gjør seg nemlig best om den får henge direkte på veggen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer