TEST: Pioneer 50" plasma

FLAT-TV: Denne TVen takler ekte HDTV og er utstyrt med HDMI-tilkopling. Flere eksperter har allerede skrytt den opp i skyene. Vi har testet Pioneers nye 50-tommer daglig i over to uker. Nå har dommen falt.

Publisert
Sist oppdatert

PDP-504HDE er fjerde generasjon plasma-TV fra Pioneer, noe som borger for at eventuelle barnesykdommer har blitt luket bort. Spenningen var derfor stor der vi sto med stua full av store pappesker.

I tillegg til selve skjermen, følger det også med en medieboks hvor tilkoplingene gjøres, samt et dreibart bordstativ. Med på testen hadde vi også en DVD-spiller fra Pioneer og en D-VHS spiller fra JVC.

To stikkord er notert fra dette stadiet i testen: Gigantisk og nydelig.

Montering

Selve skjermen er i sort utførelse, og trass sin store størrelse er den relativt letthåndterlig grunnet to bærehåndtak på baksiden. Med en slik størrelse er det likevel en fordel å være to personer når TVen skal løftes opp på bordstativet.

På selve skjermen er det kun to dataledninger som går til mediaboksen. I likhet med Hitachis 42-tommer gjøres altså alle tilkoplingene på mediaboksen, og i vår bok er det et ubetinget pluss. Det gjør det nemlig langt enklere å koble eksternt utstyr til og fra TVen.

Selve mediaboksen er for øvrig rikt utstyrt med tilkoplingspunkter. Her finner du blant annet pc-inngang, minnekortleser, tre scartkontakter, HDMI og komponentinngang, og subwoofer ut. Det skulle rekke for de fleste av oss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer