TEST: Pioneer DVR-520H - 80GB

Nå kan du kaste din gamle VHS-spiller. I tillegg til å være en DVD-brenner for stua frister Pioneer DVR-520H med en innebygget harddisk på 80 GB. Det gir plass til utallige timers opptak i meget god kvalitet.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har testet flere stuebrennere før, og både JVCs og Philips alternativer har gjort et godt inntrykk.

En svakhet med disse modellene er likevel at de kun lagrer opptak direkte på DVD-platene. Dette er et minus ettersom platenes lagringskapasitet er begrenset, og dermed umuliggjør opptak av lange TV-programmer med den aller beste kvaliteten.

Heldigvis ser denne problemstillingen ut til å være over.

Pris

Pioneers nye modell DVR-520H er nemlig en kombinert DVD- og harddiskopptaker. Forhåpentligvis betyr det at du får det beste fra to verdener.

Billig er den imidlertid ikke. Med en harddisk på 80 GB har DVR-520 en en veiledende pris på 8.000 kroner, du får også en storebror kalt 720 med dobbelt så stor harddisk, og en pris på 11.000 kroner.

Førsteinntrykket

Spilleren gir et greit inntrykk når du plukker den opp av esken, det er langt fra noen designmessig revolusjon, men med sine 5,9 cm er DVR-520 likevel relativt slank. Fjernkontrollen føles solid, og gir god respons når du trykker på den. Til å begynne med kan den likevel virke noe overveldende. Her finner du nemlig utallige knapper, som det ikke uventet tar noe tid å finne ut av. Dette er definitivt ikke en fjernkontroll svigermor vil kaste seg over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.