TEST: Samsung 42" plasma

Selv med innebygget TV-tuner og medfølgende TV-fot er veiledende pris under 30-tusen for denne helt nye modellen til Samsung. Tross et par riper i lakken overbeviser skjermen.

Publisert
Sist oppdatert

Nå begynner også de siste generasjonene av store flatskjermer å komme ned i en akseptabel pris. Denne gangen er det Samsungs nye 42-tommer PS42V4, til 29.990 inkludert bordstativ og TV-tuner som har vært på testbenken.

Denne TVen får du i to ulike varianter. Søstermodellen heter PS42D4, og er akkurat samme TV med unntak av at den er i sort/sølv farge og at den har VGA kontakt i tillegg til DVI. Prisen på denne vil være cirka 32.990.-

Førsteinntrykk

Dette er ingen designmodell, men skjermen gir likevel et godt førsteinntrykk og vil garantert løfte helhetsinntrykket i de fleste TV-stuer. Den medfølgende TV-foten må monteres fast til TVen, og ser ut til å være i metall. Kjenner du på den finner du imidlertid raskt ut at den er i hardplast. Vi noterer også at foten dessverre ikke er drei- eller tiltbar.

Vi fikk også med ett sett originale høyttalere som monteres på siden av TVen. Disse følger ikke med i prisen, og koster cirka 1.800 kroner i tillegg. Selv om finishen på Samsungen er grei nok, når den ikke opp til standarden satt av Sony, Philips og Pioneer. Her er det en anelse mer plastfølelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer