TEST: Samsung UE46ES5505 og HT-E5200

Det billigste alternativet i denne runden. Da er det godt å se at Samsung leverer.

Samsungs alternativ passer godt sammen. Foto: Per Ervland
Samsungs alternativ passer godt sammen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Samsungs totale dominans på TV-salget, ikke bare her i Norge, men også på verdensbasis kommer ikke av seg selv: De er gode på design, de er gode funksjoner og finesser, og ikke minst: De har produkter i alle prisklasser. Det ser vi også her.

Førsteinntrykk

Selve TV-en er en klassisk 46-tommer i Samsungs 5000-serie: Bildekvaliteten på alle modellene er lik, det som skiller er i hovedsak små designforskjeller og enkelte funksjoner. Designet er heller ingen overraskelse: TV-en er slank og fin, og minner om nesten alle andre Samsung modeller der ute, med ett unntak: TV-foten er ikke dreibar.

Det burde den ideelt sett vært, ettersom innsynsvinkelen kunne vært bedre, den er riktignok bedre enn på Ikea-modellen, men litt svakere enn på alternativet fra Philips.

ES5505 er uansett svært godt utstyrt til prisen. For å gjøre det enkelt kan vi ganske enkelt konstatere at den har alt, bortsett fra innebygget wifi-funksjon. Vil du gjøre TV-en eller anlegget trådløst, må du altså kjøpe en adapter.

Bilder av TV-en og anlegget får du her:

Bildekvalitet

Førsteinntrykket er godt også her, selv om Samsung snart må slutte å ha kontrastnivået på maksimalt nivå ... Heldigvis er menyene svært enkle å bruke, og du har et drøss av innstillingsmuligheter som i tillegg er godt forklart. Når det gjelder brukervennlighet er Samsung blant de beste i klassen, og ikke bare det: Menyene ser pene ut også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer