TEST: Samsung UE55JS8005

Er du skeptisk til bueformen? Da er det bare å glede seg, for nå kommer den populære 8-serien fra Samsung i en helt flat versjon. Her er vår dom.

FLAT: Bortsett fra at JS8005 er flat, er den bilde- og funksjonsmessig lik den buede JS8505.   Foto: SAMSUNG
FLAT: Bortsett fra at JS8005 er flat, er den bilde- og funksjonsmessig lik den buede JS8505. Foto: SAMSUNG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Samsung lanserte årets 9000-serie her til lands, ble 8-serien redusert til «nest beste» alternativ fra den sør-koreanske TV-giganten. I vår bok er likevel 8-serien en svært god miks med tanke på pris, finesser og bildekvalitet.

Den første modellen (8505) kom imidlertid kun i buet versjon og det er det ikke alle som ønsker seg. Faller du i den kategorien er det altså dagen modell, den flate JS8005 som er aktuell.

SE OGSÅ: Hva er vitsen med buede TVer, og Vi tester Samsungs beste TV hittil!

Hva får du? Design & førsteinntrykk

Dette er altså en 55-tommers LED-TV med 4K-oppløsning, med omtrent alt det du trenger av finesser og funksjoner. Som forventet er TV-en utstyrt med Samsungs eget operativsystem Tizen (jada, det er litt morsomt...), og den blir levert med to fjernkontroller:

En klassisk fjernkontroll og en mindre pek-og-klikk-versjon som fungerer glimrende når du først har kommet inn i bruken.

Bortsett fra å konstatere at NRK-, HBO- og Netflix i 4K-appene fungerer like kjapt som vi forventer i dag, har vi imidlertid ikke gått så grundig inn i smartTV-funksjonene denne gang:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer