TEST: Samsung UE65JS9505

Denne TV-en har egentlig bare ett formål: Å vise at Samsung kan når de vil.

NYDELIG: Gi denne TV-en 4K-innhold og du vil bli imponert - for her er det meste på plass. At båten nederst til venstre har et såpass harry navn får vi heller late som vi ikke la merke til ... Foto: ØYVIND PAULSEN
NYDELIG: Gi denne TV-en 4K-innhold og du vil bli imponert - for her er det meste på plass. At båten nederst til venstre har et såpass harry navn får vi heller late som vi ikke la merke til ... Foto: ØYVIND PAULSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det store spørsmålet er selvsagt om de har lykkes, og det korte svaret er et rungende ja: Dette er nemlig en TV som endelig viser Samsung fra sin beste side.

Men forstå oss rett: For også vi har gitt flere av Samsungs TV-modeller gode karakterer opp gjennom årene. Poenget er at de sjelden har fått toppkarakter på ren bildekvalitet. I stedet har det vært den «gode totalpakken» som har vært Samsungs styrke.

Bildekvaliteten har altså vært helt fin, men nøkkelen til suksess har vært kombinasjonen av lekker design, samt mange funksjoner og finesser til en levelig pris.

Og her skiller JS9505-serien seg ut: Den er nemlig laget ene og alene for å vise kundene at Samsung fortsatt kan hoste opp bildekvalitet på linje med de aller beste.

Når det gjelder TV-ens fasong tvinger de deg imidlertid til å ta et valg, for som du ser på bildene sverger Samsung til bueformen på årets 9000-serie.

Hva har de gjort?

De store nyhetene på Samsungs toppmodeller er i år 10-bits fargerom og HDR, og ikke minst at de endelig tilbyr ekte bakgrunnsbelyst LED med lokal dimming. Det første betyr kort fortalt at TV-ene skal klare å gi deg langt flere fargenyanser enn før, mens det siste betyr at TV-panelet får langt bedre kontroll over sortnivået.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer