TEST: Sharp 30" LCD

Vi har testet Sharps lekre AQUOS-modell, og koplet til PC, digitalkamera og DVD-spillere. Duger den? Svaret får du her i vår tiende TV-test.

Publisert
Sist oppdatert

I utlandet har Sharp opparbeidet seg et rykte som en solid aktør på displayfronten. Her til lands er de imidlertid ikke like anerkjent blant den jevne forbruker. En noe stemoderlig oppfølgning fra tidligere importører og butikker må antagelig ta mye av skylden for det. Produktene vi har testet er det nemlig ingen grunn til å holde seg unna.

Flotte AQUOS-modeller

Vi har allerede testet en trådløs 15-tommer i AQUOS-serien, og en 37-tommers LCD-TV er fremdeles på testbenken. Først ut blant de store er altså denne 30-tommeren.

Utseendemessig er den ikke fullt så lekker som Grundigs design-bombe. Spesielt på baksiden sniker det seg inn en anelse plastfølelse. Sett forfra og fra siden er det imidlertid ingen tvil: Denne TVen vil gjøre seg godt i de fleste stuer.

Det første du legger merke til er at selve skjermen står på en tilt- og dreibar fot, og at alle tilkoplingene gjøres på en separat medieboks.

En medieboks gir et ubetinget pluss i vår bok. For det første gjør dette det langt enklere å koble utstyr til og fra TVen. I tillegg muliggjør de lange signalkablene, fra medieboksen til skjermen, at du slipper kabelrotet under og ved siden av selve TVen. Vil du plassere medieboksen stående, følger det for øvrig med et eget stativ til dette. Praktisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer