TEST: Sharp 32" LCD

Vi har testet den helt nye 6. generasjons LCD-TVen fra Sharp. Utseendemessig er ikke forandringene så store - likevel er det mye som har skjedd. Er alt til det gode?

Publisert
Sist oppdatert

Siden vi startet våre flatTV-tester i november 2003 har utviklingen vært stor både når det gjelder billedkvalitet, brukervennlighet, og ikke minst prisnivå. Forrige LCD-TV fra Sharp i denne størrelsen var 30-tommeren vi testet i midten av april, og nå er altså en ny modell klar. Hva er forskjellene mellom den gamle og nye modellen?

Førsteinntrykk

Du får 32-tommeren i to modeller: Den ene har høyttalerne plassert under skjermen, mens vår testutgave var versjonen med sidemonterte høyttalere. 32-tommer tilsvarer en synsflate på ca. 82 cm målt diagonalt fra øverste venstre til nederste høyre hjørne.

Bortsett fra at skjermstørrelsen har økt fra 30 til 32-tommer er det ingen tvil om du står overfor en Sharp AQUOS-modell. Joda, vi synes fortsatt at den er flat og lekker, men utseendemessig har flat-TVene utviklet seg enormt, så noen ren designmodell etter dagens standard er det definitivt ikke snakk om.

Skjermen er fortsatt tilt- og dreibar, noe som gjør det mulig å vri TVen i akkurat den posisjonen du ønsker. Dette gir pluss i vår bok. For deg som konsekvent kjører lyden via surround-anlegget i TV-stua er det også greit å vite at det er mulig å ta av de sidemonterte høyttalerne. Personlig synes vi også at TVen er mer elegant uten høyttalerne, men dette er som alltid en smaksak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer