TEST: Sharp 37'' LCD

Med 37-tommer er dette den største LCD-TVen vi noengang har testet. Hvordan står den seg mot plasmakonkurrenten i samme størrelse? Svaret får du her i vår nye flatTV-test.

Publisert
Sist oppdatert

Denne 37-tommers AQUOS-modellen er storebroren til Sharps 30-tommer, og familielikheten er tydelig. Bortsett fra størrelsen er det fint lite som skiller, det er for eksempel den samme medieboksen og fjernkontrollen som hører med.

Stiligst uten høyttalerne

Både 30 og 37-tommeren leveres med høyttalere, men på 37-tommeren må du selv feste dem til skjermen. Utseendemessig synes vi faktisk Sharp-TVene er langt lekrere uten høyttalerne montert, men så var det det med lyden da… Det er jo ikke alltid det er praktisk å kjøre lyden gjennom stereoanlegget.

I likhet med 37-tommeren til Philips gir Sharp-modellen et godt førsteinntrykk. Ingen av dem kan imidlertid anses som rene designmodeller, men de vil uansett løfte helhetsinntrykket i de fleste TV-stuer.

God fot – og medieboks

Skjermen har den samme tilt- og dreibare foten som lillebroren. Vi noterer at denne foten er langt mer plasseringsvennlig enn TV-foten til Philipsen, som etter vår oppfatning er alt for bred. Begge Sharp-modellene får altså god plass på et smalt TV- eller stereo-bord.

Vi er også begeistret for at alle tilkoplingene skal gjøres på medieboksen, noe som gjør det enkelt å koble utstyr til og fra TVen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer