TEST: Sharp LC-52D65E

52" Full-HD LCD til under 10 tusen? Ja det var mulig, men nå må du betale 13.000.

På denne TV-en er du NØDT til å justere kraftig. Foto: Per Ervland
På denne TV-en er du NØDT til å justere kraftig. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen overdrivelse å si at leserne falt pladask for testen av LG-s råbillige plasma på 50-tommer, og vi følger i dag opp med et svært spennende alternativ: En LCD-TV fra Sharp på 52-tommer, også denne med full HD-oppløsning - og altså under den magiske grensen på 10.000 kroner. Eller rettere sagt, den var under 10.000, alle TV-ene til denne prisen ble nemlig solgt i helgen, og billigste pris akkurat nå er 13.000 kroner hos Microplex.

Så hva er forskjellene?

Begge de to nevnte modellene har full HD-oppløsning på 1080p, men der LG-modellen er av plasma-typen er dette altså en LCD-TV. LG-en får du forøvrig nå helt ned i 7000 kroner, mens Sharp-modellen ligger på 9.995 kroner hos Netshop, som vi også har lånt TV-en av. Den lave prisen skyldes nok at dette er en modell som har gått ut av Sharps sortiment, men det spiller jo ingen rolle for deg som kunde.

Leste du LG-testen fikk du sikkert med deg at den største svakheten var gjenskinnet, som skyldes det kraftige kontrastbelegget i TV-ens panel. Dette slipper du med Sharp-modellen, og når de to står side om side er det som natt og dag i Sharps favør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer