TEST: Sony 26" LCD

I vår løpende testserie av store flatskjerm-TVer har vi testet nok en LCD-skjerm. Denne gang er det en lekkerbisken fra Sony som har fått kjørt seg. Hvordan står den seg mot JVCs alternativ?

Publisert
Sist oppdatert

Spør du oss er flate TV-skjermer definitivt framtiden, de er plasseringsvennlige og billedmessig gir de jevnt over et meget godt inntrykk. De fleste modellene har i tillegg utseendet med seg, og det gjelder også denne Sony-modellen. Den er riktignok ikke like designmessig flott som storebroren på 30-tommer, vi synes faktisk den minner om 30-tommeren fra Philips. Og det er ingen ulempe. Smak kan selvsagt alltid diskuteres, men vår oppfatning er at Sonyen gir et diskret og godt førsteinntrykk.

Skjuler ledningsrotet

Alle tilkoplingene på TVen gjøres på baksiden. Her får du altså ingen medieboks som storebroren på 30-tommer er utstyrt med. Personlig synes vi det er noe knotete at alle tilkoplingene skal gjøres bak på TVen. En ting er at det ofte kan være vanskelig å komme til, kanskje viktigere for mange er det at det blir mange tykke og stygge ledninger på TV-bordet. Heldigvis har Sony redusert det siste irritasjonsmomentet. Denne TVen er nemlig utstyrt med et stort avtagbart deksel på baksiden. Etter å ha koplet til utstyret ditt og satt på bakpanelet, blir med andre ord det verste kabelrotet fjernet fra synsfeltet. Det gir pluss i vår marg. Dette er den andre 26-tommers LCD-skjermen vi har fått kloa i på kort tid, og det faller derfor naturlig å sammenligne den med JVCs alternativ videre i artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer