Test: Sony 32W5500K

Et smart TV-kjøp.

Bildene gnistrer på denne TVen! Foto: Øyvind Paulsen
Bildene gnistrer på denne TVen! Foto: Øyvind Paulsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tro det eller ei, det er faktisk ikke alle som drømmer om en gigantisk 50 eller 60-tommers TV i stua, og faller du i denne gruppen kan du nesten ikke trå feil ved å kjøpe en 32-tommer i denne prisklassen. For kvalitetsmessig har disse TV-ene ingenting å skamme seg over.

Men vi får starte fra begynnelsen.

Førsteinntrykk

Utseendemessig ser W5500-serien dessverre litt kjedelig ut, dette er altså ingen TV som kommer til å blende gjestene dine med sitt spektakulære design. Det samme gjelder for øvrig fjernkontrollen, for selv med de praktiske rillene på baksiden (ligger godt i hånda), så er det litt for mye plastikkfølelse til at vi blir imponert. Dreibart bordstativ er et imidlertid et pluss.

Men design er heldigvis ikke alt, og når det gjelder tilkoplinger og finesser får du her det aller meste:

1080p, 24p Cinemam 4 HDMI-innganger (2 bak, 2 på siden), 1 X komponent, 2 X scart (RGB), 1 X VGA-inngang, digitallyd ut, USB- (mp3 & jpeg) og nettverks-inngang for widgets (mer om det lenger ned), vanlige videoinnganger (f.eks for gammelt videokamera), samt inngang for camkort fra RiksTV. Dette er med andre ord bra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.