TEST: Sony 37" plasma

Vi har testet Sonys helt nye plasma-TV på 37-tommer. Nok en gang viser Sony at de er eksperter på å gjøre produktene enkle i bruk. Men hva med billedkvaliteten?

Publisert
Sist oppdatert

Vi synes 37-tommersklassen er spennende. Størrelsen er nemlig perfekt for de av av oss som bor i leilighet, og er på jakt etter en stor, men ikke alt for dominerende flatTV.

Denne Sony-modellen er den tredje 37-tommeren vi har testet, og det faller derfor naturlig å sammenligne den aktivt med de sterke konkurrentene fra Sharp og Philips.

Stilig

Det første du legger merke til er at TVen leveres uten medieboks. Her er altså TV-tuneren innebygget, og alle tilkoplingene må gjøres på baksiden av TVen. Dette gjør det litt knotete å komme til når du skal koble til DVD og videospillere.Heldigvis er den medfølgende TV-foten ferdig påmontert, så dermed er det bare å vippe skjermen opp på TV-bordet. Vi kjenner umiddelbart igjen designet fra Sonys 30-tommer, og det er ikke noe dårlig utgangspunkt. Bruken av glass rundt selve TV-skjermen er en stilig detalj som vitner om at utseendet er satt i fokus.

Vi er heller ikke bedre enn at vi også synes det er morsomt at du kan slå lyset på Sony-logoen av og på. Dette er detaljer som er morsomme å vise fram.

Smak og behag kan alltid diskuteres, men etter vår mening kommer Sony-modellen meget godt fra det. Vi noterer likevel at denne modellen ikke er blant de slankeste TVene vi har hatt på test, men bevares: Med en dybde på rundt 11 cm er den slank nok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer