TEST: Sony 37" plasma

Vi har testet Sonys helt nye plasma-TV på 37-tommer. Nok en gang viser Sony at de er eksperter på å gjøre produktene enkle i bruk. Men hva med billedkvaliteten?

Publisert
Sist oppdatert

Vi synes 37-tommersklassen er spennende. Størrelsen er nemlig perfekt for de av av oss som bor i leilighet, og er på jakt etter en stor, men ikke alt for dominerende flatTV.

Denne Sony-modellen er den tredje 37-tommeren vi har testet, og det faller derfor naturlig å sammenligne den aktivt med de sterke konkurrentene fra Sharp og Philips.

Stilig

Det første du legger merke til er at TVen leveres uten medieboks. Her er altså TV-tuneren innebygget, og alle tilkoplingene må gjøres på baksiden av TVen. Dette gjør det litt knotete å komme til når du skal koble til DVD og videospillere.Heldigvis er den medfølgende TV-foten ferdig påmontert, så dermed er det bare å vippe skjermen opp på TV-bordet. Vi kjenner umiddelbart igjen designet fra Sonys 30-tommer, og det er ikke noe dårlig utgangspunkt. Bruken av glass rundt selve TV-skjermen er en stilig detalj som vitner om at utseendet er satt i fokus.

Vi er heller ikke bedre enn at vi også synes det er morsomt at du kan slå lyset på Sony-logoen av og på. Dette er detaljer som er morsomme å vise fram.

Smak og behag kan alltid diskuteres, men etter vår mening kommer Sony-modellen meget godt fra det. Vi noterer likevel at denne modellen ikke er blant de slankeste TVene vi har hatt på test, men bevares: Med en dybde på rundt 11 cm er den slank nok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.