TEST: Sony RDR-HX910

Vi har testet Sonys nye hardiskbrenner på hele 250 GB. Ikke bare har den stor disk, den er slank også. Dette må vel være en innertier?

Publisert
Sist oppdatert

Førsteinntrykket av Sonyen er udelt positiv, sammenlignet med Panasonics monster på 400GB ser den nemlig ut som den har gått på Fedon-diett siden nyttårsaften. På utsiden er det altså lite som avslører at den har en harddisk på 250 GB, og det gir pluss i vår bok.

Den medfølgende fjernkontrollen er sølvfarget, men skjemmes dessverre av litt plastic-fantastic følelse. Dette er riktignok pirk, men alle som har prøvd Sony-TVenes meget solide fjernkontroller vet at dette kunne giganten gjort så mye bedre enn dette. Trøsten får være at den fungerer greit, og at de viktigste betjeningsknappene er navngitt.

Fjernkontrollen gir deg også mulighet til basisstyring av Sony-TVer, og bruksanvisningen har koder for de andre største fabrikantene.

Installasjon

Etter at strømmen ble slått på, hoppet spilleren automatisk til lynoppsett, og det tok rundt fem minutter å søke etter og installere alle mine kanaler. De aller fleste ble også navngitt, og også sortering i ønsket rekkefølge var en enkel affære. Når det gjelder brukervennlighet fortsetter altså Sony å overbevise.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.